Fitter, sterker of slanker worden? Studentendeal: 25% korting.

Het volgen van personal training bij mij gaat ook jou hierbij helpen. Met al 13 succesvolle jaren in het vak heb ik al veel mensen geholpen bij het bereiken van hun doelen.

Ik help jou met het verliezen van gewicht, lichamelijke klachten en/of het opbouwen van spiermassa. Wil jij je doel dan eindelijk gaan behalen, meld je dan via onderstaand formulier aan als je wil krijg je een gratis proeftraining en ervaar het zelf!

Waarom voor mij kiezen?

  • Eindelijk resultaat boeken
  • Een voedingsschema op maat
  • Persoonsgerichte training
  • Blijvend afvallen
  • Flexibele trainingstijden
  • Gediplomeerd trainer en voedingsdeskundige
  • Bekend van TV: Personal Trainer van OG3NE bij het SBS6 programma ‘Vet Fit’.

<h3 style="margin-bottom: 15px;">Ik wil vrijblijvend meer informatie </h3><!-- [et_pb_line_break_holder] --><p>Vul onderstaand formulier in en ontvang <strong>vrijblijvend informatie</strong>. Ik ben werkzaam in <strong>Rotterdam</strong>. </p></br>

Fout: Contact formulier niet gevonden.

In de Media

Vanaf begin maart ben ik wekelijks te zien bij het SBS6 Programma ‘Vet Fit’. Als personal coach ondersteun ik twee meiden van OG3NE om nog fitter te worden en meer resultaat te boeken.

Ik ben gespecialiseerd in persoonsgerichte trainingen!

Stuur me een berichtje voor een gratis proeftraining.

“In 2008 ben ik gaan trainen met Jer, ik woog 66kg. Drie dagen in de week samen krachttrainen voor vier jaar en met goede voedingsschemas ben ik 25kg spiermassa aangekomen. Ik woon niet meer in NL maar we zijn nog steeds dikke maatjes. Jer is een bikkel met een enorme vakkennis!”

*Behaalde resultaten zullen per persoon verschillen.

Arthur

“Jeremy heeft mijn leven veranderd. Ik ben niet alleen slanker, maar ook sterker. Ik heb al meerdere trainers gehad voorheen en niemand lukte het om mij flink af te vallen. Nu al 12 kilo kwijt in 3 maanden.”

*Behaalde resultaten zullen per persoon verschillen.

Gladys

“Jeremy ervaar ik als een personal trainer vol kennis over het lichaam en een trainer die je meesleurt in zijn enthousiasme. Inmiddels ben ik 5 maanden een leerling van Jeremy, hij slaagt er telkens in mij op een prettige en afwisselde wijze uit te dagen om mijn fysieke grenzen te verkennen. Mijn algemene conditie is verbeterd en ik ben sterker dan ooit tevoren. Jeremy is actief betrokken bij het behalen van je doelen op de wijze die jou het meest aanspreekt. Na elke training kom ik weer voldaan thuis, want het voelt goed om aan een gezonder lichaam te werken.”

*Behaalde resultaten zullen per persoon verschillen.

Shirley

WhatsApp chat