Snel en gezond afvallen?

Van der Plaats Personal Training
Je hebt alle diëten en voedingsschema’s al geprobeerd maar afvallen lukt niet. Dan ga ik je helpen om eindelijk écht af te vallen. Met dertien jaar ervaring als personal trainer heb ik al veel mensen onder begeleiding snel en gezond laten afvallen.

Wil jij gezond en blijvend afvallen zonder steeds terug te vallen op je oude gewicht? Meld je dan nu aan voor een gratis proeftraining. Ik help je graag verder!

Waarom afvallen met Van der Plaats Personal Training?

 • Gegarandeerd resultaat
 • Blijvend afvallen
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijk voedingsadvies
 • Flexibele tijden
 • Lagere kosten met Duo PT

Starten met afvallen?

Wil jij meer weten over hoe je gezond kunt afslanken? Ontvang gratis en vrijblijvend meer informatie over afvallen in Rotterdam en omstreken.


  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*

  Telefoonnummer

  Bericht

  Personal Training in de Media

  Bij het programma ‘Vet Fit’ van SBS6 zie je hoe ik als personal trainer de meiden van OG3NE wekelijks ondersteun bij het gezonder en fitter worden.

  Ik ben gespecialiseerd in persoonsgerichte trainingen!

  Neem contact met me op en vraag me gerust wat ik voor jou kan betekenen.

  Stuur mij een e-mailBel mij

  “Jeremy heeft mijn leven veranderd. Ik ben niet alleen slanker, maar ook sterker. Ik heb al meerdere trainers gehad voorheen en niemand lukte het om mij flink af te vallen. Nu al 12 kilo kwijt in 3 maanden.”

  *Behaalde resultaten zullen per persoon verschillen.

  Gladys

  “Jeremy ervaar ik als een personal trainer vol kennis over het lichaam en een trainer die je meesleurt in zijn enthousiasme. Inmiddels ben ik 5 maanden een leerling van Jeremy, hij slaagt er telkens in mij op een prettige en afwisselde wijze uit te dagen om mijn fysieke grenzen te verkennen. Mijn algemene conditie is verbeterd en ik ben sterker dan ooit tevoren. Jeremy is actief betrokken bij het behalen van je doelen op de wijze die jou het meest aanspreekt. Na elke training kom ik weer voldaan thuis, want het voelt goed om aan een gezonder lichaam te werken.”

  *Behaalde resultaten zullen per persoon verschillen.

  Shirley

  “In 2008 ben ik gaan trainen met Jer, ik woog 66kg. Drie dagen in de week samen krachttrainen voor vier jaar en met goede voedingsschemas ben ik 25kg spiermassa aangekomen. Ik woon niet meer in NL maar we zijn nog steeds dikke maatjes. Jer is een bikkel met een enorme vakkennis!”

  *Behaalde resultaten zullen per persoon verschillen.

  Arthur

  Wil je starten met afvallen of meer informatie?

  Laat je nummer achter en ik zal je vrijblijvend bellen zodat we kunnen bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

   Naam*

   Telefoonnummer*

   Snel afvallen onder persoonlijke begeleiding

   Ieder mens en ieder lichaam is anders. Daarom werkt niet ieder dieet voor iedereen. Om blijvend af te vallen is het belangrijk om eetgewoontes te ontwikkelen die passen bij jouw lichaam en jouw levensstijl. We gaan samen kijken naar een realistisch plan om je droomgewicht te bereiken en te behouden. Hierbij houden we rekening met eetmomenten en tijd die je hebt om te trainen. Een gezond en strak lichaam vraagt om een complete aanpak.

    

   Vrijblijvend intakegesprek

   Tijdens de uitgebreide intake bepalen we jouw doelen. Tussentijdse evaluaties zorgen ervoor dat we jouw voortgang kunnen meten. Tijdens de eerste trainingen zal ik een bewegingsanalyse maken. Hierin wordt gekeken naar wat je al kunt en waar je eventueel nog kan ontwikkelen. Met behulp van een nauwkeurige analyse kan ik een persoonlijk plan voor je maken, waar je ook op de lange termijn nog profijt van zult hebben.

    

   Verantwoord afvallen

   Dankzij mijn jarenlange ervaring in het vak kan ik ook jou helpen om een gezond gewicht te bereiken. Ik heb in de jaren een groot aantal verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van voeding en sport. Daarnaast heb ik mij nog extra in verschillende trainingsmethoden verdiept door cursussen te volgen in onder andere core training, kettlebell en gravity training. Maak gebruik van mijn kennis en ervaring en wacht niet langer met het bereiken van jouw droomgewicht.

   WhatsApp chat