In de media

In 2018 was ik wekelijks te zien bij het SBS6 Programma ‘Vet Fit’. Als personal coach ondersteunde ik twee meiden van OG3NE om nog fitter te worden en meer resultaat te boeken. In totaal hebben Amy en Shelley 100 dagen lang driemaal per week trainingen van mij gekregen. Dit traject werd wekelijks opgenomen en verpakt in 12 afleveringen die vanaf 6 maart 2018 om 20:30 uitgezonden werden.

Ik wil meer informatie en een gratis proeftraining

Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend informatie over een gratis proeftraining.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*

  Telefoonnummer

  Bericht

   

   

  Waarom voor mij kiezen?

   
  • Eindelijk resultaat boeken
  • Een voedingsschema op maat
  • Persoonsgerichte training
  • Blijvend afvallen
  • Flexibele trainingstijden
  • Gediplomeerd trainer en voedingsdeskundige
  WhatsApp chat